Connect
Ne azt teljesítsd, amit kérek, hanem azt, amire vágyom!
English

Partnereink


Olyan partnereket választottunk, akik bizonyított referenciákkal és szaktudással rendelkeznek. Megbízható partnereink Ügyfélélmény tréninggel, kutatással és technológiában segítik ügyfeleinket.


InsideOut

Tapasztalatunk szerint az ügyfélközpontú gondolkodásra hangolódás és az ehhez szükséges viselkedési formák elsajátítása egy folyamat, egyszeri eseménnyel nehezen idézzük elő a kívánt eredményt. Az ügyfélélmény projekt dizájn fázisában olyan személyre szabott tréninget dolgozunk ki ügyfelünkkel közösen, amely hatékonyan segíti a változás elérését és fenntartását. Tréning partnerünknek a megbízható és magas szakmai színvonalon dolgozó InsideOut Leadership céget választottuk. Partnerünk workshopok, készségfejlesztő ügyfélélmény tréningek és coaching segítségével vagy ezek hatékony kombinációjával segíti ügyfeleinket a kitűzött célok elérésében. Az ügyfélélmény tréning a résztvevők számára praktikus, azonnal alkalmazható iránymutatást nyújt. A tréningen a résztvevők elsajátítják:

A személyre szabott coaching pedig segít a vezetőnek megérteni saját erősségeit, motivációit, és azokat a tényezőket, amelyek hatékonytalansághoz vagy akár kudarchoz vezethetik.
További értékes információkat találhat partnerünk honlapján:
https://www.insideout.hu

Digital Natives

A jó ügyfélélményt a vállalatok úgy tudják fokozni, ha a felhasználói élmény dizájnt (UX dizájn) a hozzáférés, használhatóság és az élményszerű felismerés javítására használják.

A Connect UX dizájn partnere a nemzetközileg is aktív Digital Natives. Partnerünk a legjobb digitális megoldást szállítja, magas szinvonalú kutatási háttérrel és ügyfélközpontú stratégiai tanácsadással segíti ügyfeleinket. Minden általuk készített mobil weboldal, mobil alkalmazás és interaktív élmény a legújabb grafikai dizájnt kombinálja az iparág vezető fejlesztési technikáival.
A Digital Natives Lean és tervezői gondolkodás módszertannal dolgozik. Szorosan együtt dolgoznak ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy mind a megrendelő, mind pedig a végfelhasználó elvárásaira személyre szabott megoldást szállítsanak.
További értékes információkat találhat partnerünk honlapján:
https://www.digitalnatives.hu

BARE International

Egy vállalat versenyelőnyre tesz szert, ha riválisainál jobban ismeri ügyfeleit. Az elismerést csak olyan ügyfélélmény megteremtésével vívhatja ki, amely ügyfelei megismerésén és megértésén alapul. Kutató partnerünknek a BARE International-t választottuk, a világ legnagyobb független szolgáltatóját a próbavásárlás területén. A BARE International 30 éves tapasztalattal és több százezer fős globális próbavásárlói hálózattal áll partnerei rendelkezésére – legyen szó helyi vagy nemzetközi kutatásról. Kutató partnerünk testre szabott programokkal és lebonyolítási tervvel, illetve a kapott eredmények analízisével és a kulcs tapasztalatok átadásával járul hozzá a megbízó sikeres munkájához.
További értékes információkat találhat partnerünk honlapján:
http://bareinternational.com
Rólunk | Tanácsadás | Partnereink | Kapcsolat@ HSH Consultancy 2017. Minden jog fenntartva.